HelixLab hu/en Cégeknek Tanulóknak Történetek
topimg
laci

Csonka László

Oktató

Webfejlesztésen belül a felhasználói felület megalkotásával és a szerveroldalról érkező adatok kezelésével foglalkozom. Óráimon tanulhattok többek között a User Experience növeléséről, egy drótváz és design terv megalkotásának lépéseiről, elsajátíthatod egy komplett weboldal felépítésének folyamatát, majd a képzés második szakaszában a felvett tudásra építkezve elindulunk a webalkalmazások világa felé, melyre a jelenleg egyik legelterjedtebb és legpiacképesebb keretrendszert, az Angulart használjuk.

Frontend oktatás

Jártál már olyan weboldalon, ahol nem tudtad, mit kell tenned a tovább lépéshez? Esetleg összeomlott, vagy nem jelent meg valami, aminek meg kellett volna? Vagy csak egyszerűen nem töltött be? Készíts ennél szebb, hatékonyabb, gyorsabb, használhatóbb weboldalt, a legmodernebb JavaScript keretrendszerekkel.

A képzés az alábbiakat foglalja magában

Html, css ismeretek

JavaScript ismeretek

UX best practice

Angular, vagy React keretrendszer

Információk

Jelentkezési határidő
2020.08.31

Várható indulás
2020.09.15

Képzés helyszíne
Pécs, vagy Online

Csapat mérete
8 fő

Képzés ára
360.000 Ft. (Kamatmentes részletfizetéssel)

A képzésről általánosságban

A frontend oldal az, ahol a user kapcsolatba kerül a szoftverrel. Manapság a legkedveltebb megoldás a webes, vagy mobilos alkalmazás erre a célra. A user interface tervezésekor három dolgban is profinak kell lennünk: Hatékonyan és gyorsan kell tudnunk kommunikálni a backend oldallal, biztonságosan kell kezelnünk az adatokat, és használhatóvá, nem utolsó sorban széppé kell varázsolnunk a felületet. Ez a képzés mindhárom kihívásra felkészít!

Vizsga

Saját projekt bemutatása.

További kurzusaink